Tønsberg, 3. dammen

Velkommen til Surf City - Aktivitetsparken for hele familien midt i Tønsberg by. Her hvor det hele startet i 2009 

Vi ligger på en koselig liten plass, 3. dammen i Tønsberg. Link i Google maps her.

I Tønsberg er vi en klubb som driver parken - Tønsberg vannski- og wakeboard-klubb (TVWK). Det vil si at alle som besøker og kjører hos oss blir med medlem av TVWK. Medlemskap koster 100,- pr år og dette innebærer for deg at du får en forsikring gjennom Norges idrettsforbund og pengene går til utvikling av Surf City - Tønsberg.

ALLE ER HJERTELIGE VELKOMMEN :) Er du ny til wakeboard eller vannski er kabelbane av vår type den desidert enkleste måten å lære seg dette på. 

Surf City - Tønsberg har hovedfokus på den elektrodrevene kabelbanen som er spesielt tilpasset for alle nivåer(Suveren for nybegynnere). Men vi har også andre aktiviteter som er gratis. Vi låner gratis ut Surf City sine egen designede stand up paddle board. Disse er også fine for å padle ut og ta bilde av kompisen din på wakeboard. Andre aktiviteter som er gratis hos oss er foosball, sykle enhjulsykkel, balansebrett og gå på slakk line.

Nyt en varm kopp kaffe, lett mat, brus eller is fra kiosken

I vår nettbutikk selger vi Surf City sin merkevare som er tilpasset den aktive familien og kvalitetssikret og testet av oss. blant våre produkter finner du - Stand up paddle board for barn og voksne, solbriller til dame, herre og barn, oppblåsbar camping stol, vanntette artikler, etc. Alle våre produkter kan sees og brukes i vår park i Tønsberg.

Åpningstider
Åpent f.o.m. 4. mai 2019
Åpent hver Lørdag & søndag fra 13:00-18:00
Stengt lørdag 25. mai
Stengt lørdag 15. juni

I skolens sommerferie
Torsdag til søndag fra 13:00 - 18:00​
Stengt lørdag 29. juni
Stengt lørdag 17. august

Fra skoleferiestart til siste åpningsuke: Uke 36
Åpent hver lørdag & søndag fra 13:00-18:00

OBS! Stengt utvalgte datoer. Vi deler dammen med en annen klubb.
15. juni har vi stengt
17. august har vi stengt

Priser
Sesongkort 650 kr
Kjør så mye du ønsker i våre åpningstider ut året

Dagskort 200 kr 
Prisene på sesong- og dags-kort forutsetter 100,- i årlig medlemsavgift som betales ved første oppmøte

Vi tar kort og Vipps 

Gratis utlån:
SUP, wakeboard, wakeskate, redningsvest og hjelm
Våtdrakt kan leies for 1 dag: 90 kr

Vår visjon
Surf City jobber hele tiden med å skape en best mulig arena med aktiviteter for besøkende. Surf City er sentrumsnært, lett tilgjengelig og tilbyr bratt læringskurve. Vi ønsker å skape et trygt fritidstilbud der kursede instruktører alltid holder oppsyn. Surf City fremmer fysisk aktivitet av ypperste klasse og gir tilfredsstillende opplæring til alle.